Ratsastusleirit

Kesällä 2019 järjestämme leirejä seuraavasti:

3.-7.6. Maasto

10.-14.6. Alkeis/Jatko

17.-21.6. Alkeis/Jatko

24.-28.6. Jatko/Este

Ratsastustunnit tasoryhmissä.

Hevosina iki-ihanat shiret, tinker, suokit, connemarat, welshit, eestinponit, shettikset, puoliverinen... 

Kaikkiin leireihimme kuuluu:

*Täysihoito (majoitus, ruokailut)
*Ratsastusta kaksi kertaa päivässä kentällä tai maastossa(maastoleirillä ratsastus tapahtuu maastossa, tuntimäärä määrittämätön, mutta paljon=))
*Teoriaa
*Hevosten hoitoa yllinkyllin
*Oma hoitohevonen tai -poni 
*Mukavaa vapaa-ajan puuhaa: pelejä, leikkejä, uintia... 
*Vakuutus


Leirien hinta: 385 € (sis. varausmaksun 100 €, jota ei palauteta).

Varausmaksu suoritetaan tilille FI78 5645002 00 15566. Laita viestiin leiriläisen nimi sekä leirin ajankohta. Ennen varausmaksun suorittamista varmistathan puhelimitse/s-postilla, että kyseisellä leirillä on tilaa.

Sopimuksen mukaan noudamme leiriläiset tarvittaessa lähimmältä juna-asemalta tai lentokentältä.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteeseen: info@konijanka.fi tai puhelimitse 044 297 6039 ENNEN varausmaksun suorittamista.

 


Alkeisleiri

Alkeisleirille ovat tervetulleita kaikki, joilla ei ole ratsastuskokemusta tai se on vähäinen. Harjoittelemme ratsastuksen alkeita sekä hevosten ja muiden eläintenhoitoa. Käymme myös maastossa upeissa tunturimaisemissa. Tekemisen puutetta leireillä ei tule olemaan, siitä pitävät huolen leirisiskot, joiden pulppuava mielikuvitus takaa viihtyvyyden. Leirin kruunaavat leirikaste sekä leikkimieliset leirikilpailut!

Alaikäraja leirille 7 vuotta.


 

Jatkoleiri

Jatkoleirille voivat tulla kaikki, joilla on alkeisleiri käytynä tai muuten vain jo enemmän ratsastuskokemusta ja pystyvät hallitsemaan hevosen hyvin kaikissa askellajeissa. Opettelemme kouluratsastuksen saloja sekä treenaamme esteitä. Leiriläisten halutessa voimme käydä myös pidemmällä ratsastusretkellä. Leirin kruunaavat leirikaste sekä ei-niin-vakavamieliset leirikilpailut!

Alaikäraja leirille 8 vuotta.


 

Valmennusleiri

Valmennusleirille voivat osallistua kokeneet ratsastajat, jotka kilpailevat tai mahdollisesti tähtäävät kilparadoille. Väännämme koulua hampaat irvessä ja hyppäämme esteitä tukka tuubilla, vauhdikkaita maastoreissuja maastoesteineen unohtamatta. Leirin sisällön painotus määräytyy osallistujien toiveiden mukaisesti. Leirin lopulla pidämme kilpailut, joihin leiriläiset saavat osallistua ja jotka ovat avoimet myös muille alueen ratsukoille. 

Alaikäraja leirille 12 vuotta.

 


Maastoleiri

Maastoleiri on suunnattu kokeneille ratsastajille, joilta sujuu kaikki askellajit myös maastossa. Ratsastamme päivittäin upeissa maisemissa, kahlaamme joissa ja järvessä, nautimme eväistä luonnonhelmassa. Leirillä teemme myös yhden yön  yli vaelluksen, jossa yövymme kodalla. 

 

Kysy rohkeasti lisää ratsastusleireistä!